När var du på healing senast?

Hej på er allihopa. Har ni haft en bra helg? Jag har varit förkyld och mest legat och sovit men nu börjar jag piggna till och tänkte att jag i dagens inlägg skulle prata med er om något som jag har börjat med och som gör nytta. Det är ett företag som jag tror att ni också skulle tycka om, i alla fall om ni tycker att det här med healing i Vänersborg och Mellerud låter intressant. 

 

Jag har tidigare skrivit och berättat om mina problem med fibromyalgi som jag har haft i över 20 år. Det har varit ett stort problem och jag har haft kontakt med vården under alla dessa år utan att bli hjälpt. Jag har också provat massage men det blev ännu värre med värken för jag har triggerpunkter i kroppen som löser ut en flodvåg av smärtor vid beröring. Massage är inget för mig och detta vet jag att många andra med fibromyalgi också säger. När en kvinna i fibromyalgiföreningen som jag är medlem i förslog healing var jag först lite tveksam men så tänkte jag att vad har jag att förlora på att prova, så jag gick till In my heart. Detta är alltså ett företag för er som är intresserade av healing i Vänersborg och Mellerud. Jag gick dit och döm av min förvåning när jag märkte att denna healing verkligen fungerade. Healingen i sig var helt fantastisk och personalen på In my heart fick mig att känna mig både avslappnad och bekväm. Resultatet nu efteråt kan jag bara sammanfatta på ett enda sätt, det är underbart! Därför vill jag verkligen slå ett slag för det här företaget och jag hoppas innerligt att ni andra som intresserar er för healing i Vänersborg eller Mellerud ska ta och beställa en tid till In my heart.