Det här företaget erbjuder hjälp inom trädfällning

Hej på er alla och välkommen till min blogg. Vilken härlig dag det är idag. Jag hoppas att ni alla fått vara utomhus i det vackra vädret. Jag har varit ute i skogen för nu är säsongen för svamp och bär här och en hel korg med kantareller har jag hittat. Jag känner skogsägaren väl och han tar bra hand om sin skog, men så får han ju också bästa tänkbara hjälp av ett företag som heter JH Skogsvård & Trädfällning. Om ni någon gång behöver hjälp med till exempel en trädfällning i Norrbotten så är det här ett företag för dig. Jag vet genom den här skogsägaren att det är så många fler saker än just det här med att kunna få hjälp med någon trädfällning här i Norrbotten som JH Skogsvård & Trädfällning erbjuder. I och med att den här lilla byn där jag bor i inte är större än den är gör det att alla känner alla och att den här skogen är så välskött talas det ofta om på bygden. Jag har många gånger berömt skogsägaren för hans skog och han har då berättat för mig om JH Skogsverkning & Entreprenad och att det är ett företag inom skogsvård. De har tydligen både motorsågskörkort ABCD via säker skog, ansvarsförsäkring och F-skattesedel. Det går att få hjälp med alla slags trädfällningar och även hjälp med sektionsfällning av träd. Nu förstår jag bättre varför den här skogen är så välskött som den är och jag hoppas att ni tyckte att det som jag berättade för er i det här inlägget är sådant ni kan ha nytta av, särskilt då för er som vill få hjälp med någon trädfällning i Norrbotten.